Social Icons

...Έτσι λοιπόν, σε έναν κόσμο γεμάτο από χέρια που σκάβουν, άλλοτε χώματα κι άλλοτε ψυχές κι ανήμπορα σώματα, εγώ σήκωσα το δικό μου ψηλά κι έγραψα στον αέρα τον πρώτο μου στίχο. Έκτοτε, γράφω με το αίμα μου…
Άδεια Creative Commons
Τα περιεχόμενα του παρόντος ιστοχώρου υπάγονται σε Άδεια Χρήσης
Creative Commons
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

✬ Όποια κι αν ήταν η μητέρα μου (Μυθιστόρημα) - Εκδόσεις Σαΐτα








Τίτλος: Όποια κι αν ήταν η μητέρα μου
Συγγραφέας: Ευτυχία Κανάρη
ISBΝ: 978-618-5147-43-3


Συντελεστές

Επιμέλεια-Διορθώσεις: Ηρακλής Λαμπαδαρίου
Σελιδοποίηση: Κωνσταντίνα Χαρλαβάνη 
Σχεδιασμός εξωφύλλου: Ευτυχία Κανάρη 




Σύντομη περίληψη




Παράπονο… Πολύ μεγάλο παράπονο. Γιατί να πρέπει να ζω τη ζωή μου λέγοντας διαρκώς στον εαυτό μου «τέλειωσε κι αυτό, τέλειωσε κι εκείνο… Δεν υπάρχει πια αυτός ο άνθρωπος, δεν υπάρχει αυτός ο χώρος, δεν υπάρχει αυτή η αγάπη…». Γιατί να πρέπει να προχωράω έτσι; Υπάρχει κανείς που να έμαθε να περπατάει σωστά με τόσες τελείες; Εκεί που πας να σηκωθείς και να βαδίσεις ίσια μπροστά, νά σου πάλι οι τελείες, οι οποίες σιγά σιγά διογκώνονται, γίνονται σαμαράκια να σκοντάψεις κι έπειτα ολόκληροι τοίχοι. Χτυπιέσαι πάνω τους με μανία, μα δεν μπορείς να τους γκρεμίσεις. Κι έτσι αρχίζεις να κολλάς πάνω τους, να τους σκαρφαλώνεις φιδοσέρνοντας, στην προσπάθειά σου να τους ξεπεράσεις και να πας παραπέρα.


Μα υπάρχει κάποιο λάθος σ’ όλο αυτό… Υπάρχει κάποιο λάθος. Ακόμη κι αν περάσεις από την άλλη πλευρά σαν το ερπετό, αν κάνεις να στρέψεις το κεφάλι σου προς τα πίσω, οι τοίχοι που προσπέρασες –εκείνοι που δημιουργήθηκαν από τις διογκωμένες σου τελείες– παραμένουν εκεί, να σου κρύβουν τη θέα προς το παρελθόν· προς την αθωότητα… Γι’ αυτό οι άνθρωποι αποκοβόμαστε τόσο ωμά από την αθωότητά μας όσο μεγαλώνουμε; Επειδή δεν γκρεμίζουμε τα εμπόδια, αλλά τα προσπερνάμε έρποντας πάνω τους και τα αφήνουμε πίσω μας να υπάρχουν; Κάποιο λάθος υπάρχει σε όλο αυτό… Κάπου κάνουμε κάποιο λάθος…



Το συγκεκριμένο βιβλίο πετάει ελεύθερα στο Διαδίκτυο από τον Ιούλιο του 2015.


 Κατεβάστε το βιβλίο 
σε μορφή .pdf (μέγεθος αρχείου: 1,53 MB)


Διαβάστε το σε μορφή εικονικού βιβλίου, χωρίς να κατεβάσετε το αρχείο


Σύντομα το βιβλίο (η εκδοχή των Εκδόσεων Σαΐτα) θα είναι διαθέσιμο και ως εφαρμογή για συσκευές Android από τον Αντώνη Πανώρη (Automon).




*Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Ηρακλή Λαμπαδαρίου - δημιουργό των Εκδόσεων Σαΐτα - για την ευχάριστη συνεργασία, τη δοτικότητα, την προθυμία, την υπομονή του, την αστείρευτη δημιουργική του διάθεση και τον σεβασμό στις δημιουργίες των άλλων, καθώς και όλους του συντελεστές αυτής της προσπάθειας για το όραμα, την προσφορά τους και εν τέλει τα όμορφα αποτελέσματα της δουλειάς τους.



***


Το συγκεκριμένο βιβλίο ταξιδεύει ελεύθερα στο Διαδίκτυο 
με άδεια Creative Commons 

(Αναφορά Δημιουργού – Μη εμπορική χρήση – Όχι παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα)



***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου